Werken aan je persoonlijk leiderschap

Leiding geven aan jezelf

Weten wat je drijft en hoe je daarbij blijft. Maar ook: overeind blijven in moeilijke situaties, kunnen communiceren met lastige opponenten, regie houden over je eigen agenda. In de persoonlijke effectiviteitsprogramma's krijg je inzichten en instrumenten die je helpen om met minder moeite en teleurstelling meer uit je leven en werk te halen. Je voelt je zekerder en sterker en krijgt een duidelijker beeld hoe jij je doelen kunt realiseren.

In de training Persoonlijke effectiviteit in één dag krijg je praktische handvatten om dit te realiseren. De training wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 8 personen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Er wordt voortdurend gewerkt met en aan je eigen leerdoelen en eigen persoonlijke situatie. Tijdens de trainingsdag zijn er voortdurend evaluatiemomenten om je resultaten ten opzichte van je leerdoelen te meten.

De methodiek is gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen die bijdragen aan het versterken van nieuwe inzichten en vaardigheden.

Dit is misschien wel de beste ééndaagse training in zijn soort!

De laatste training van 2018 is op 21 december 2018

Maak je keuze op het inschrijfformulier.

Weten wat je drijft en hoe je daarbij blijft.

Dat is in hoofdlijnen de betekenis van persoonlijke effectiviteit. Maar ook: overeind blijven in moeilijke situaties, kunnen communiceren met lastige opponenten, regie houden over je eigen agenda.

In de training Persoonlijke effectiviteit in één dag krijg je praktische handvatten om dit te realiseren. De training wordt gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 8 personen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Er wordt voortdurend gewerkt met en aan je eigen leerdoelen en eigen persoonlijke situatie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen die allemaal gericht zijn het ervaren van wat je leert. Tijdens de trainingsdag zijn er voortdurend evaluatiemomenten om je resultaten ten opzichte van je leerdoelen te meten.

De training

De inhoud van de training is ontstaan uit jarenlange ervaring en resultaten uit bewezen persoonlijk leiderschap programma's.
René Jager heeft al zo'n 10 jaar ervaring met het maken en geven van verschillende leiderschap- en effectiviteitstrainingen, die al door honderden mensen zijn gevolgd. Hij is bekend als één van de meest ervaren trainers op het vakgebied leiderschap.

Persoonlijke effectiviteit in één dag bevat de krachtigste elementen uit die verschillende programma's. Hierdoor is het mogelijk om in één dag grote resultaten te boeken. Tientallen mensen die deze eendaagse training hebben gevolgd onderschrijven dit met het cijfer 8,6. "Hoog rendement tegen lage kosten".

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

• Communicatiestijlen: je leert je eigen stijl en die van anderen herkennen en beter op elkaar af te stemmen.
• Cirkel van invloed: je leert onderscheid te maken in waar je wel invloed op hebt en waarop niet. En daardoor je invloed en impact te vergroten.
• Time management: je leert beter te focussen op de dingen die écht belangrijk zijn en daarmee controle te krijgen op je resultaten. Je kunt beter organiseren.
• Assertiviteit en feedback: je leert hoe je vanuit een assertieve benadering op een goede manier feedback kunt geven en ontvangen.
• Conflicthantering: je leert conflictsituaties herkennen en op het juiste moment om te buigen in een effectieve discussie, zonder conflicten uit de weg te gaan (zie Assertiviteit)

Wat levert de training je op?
Privé:
• je bent je bewust van je invloed en hoe je deze kunt aanwenden.
• je bent in staat om je standpunten beter overeind te houden in moeilijke gesprekken.
• je bent je bewust van je communicatiestijl en die van anderen, waardoor je betere gesprekken kunt voeren.
• je omgeving ervaart je als krachtiger en zelfbewuster.
• je haalt meer en betere resultaten, met minder inspanning en frustratie.
• je voelt je zelfverzekerder.

Werk:
• je bent in staat meer invloed op jouw omgeving te krijgen (ipv andersom).
• je kunt hoofd- en bijzaken beter scheiden en daarin betere keuzes maken.
• je leert je agenda beter in grip te houden.
• je kunt duidelijker en doelgerichter communiceren.
• je resultaten worden beter (zichtbaar).
• je omgeving ervaart je als daadkrachtig en betrouwbaar.

Kortom: Je kunt na de training de regisseur van je eigen leven zijn!

De kosten voor deze training bedragen € 345,-

Dit is inclusief dagarrangement (lunch, koffie,thee), exclusief BTW. Lokatie: Enschede of Deventer.