Consultancy

 • Ontwikkeling visie, strategie en beleid
 • Interim management
 • Leiderschap ontwikkeling
 • Projectmanagement
 • .....

Training

 • Teambuilding
 • Persoonlijk leiderschap / effectiviteit
 • Communicatieve beïnvloeding/impact
 • Time management
 • .....

Coaching

 • Voor leiders / leidinggevenden
 • Individuele medewerkers
 • Particulieren (loopbaan, stressmanagement)
 • .....

Klanten

Referenties


Eddy Winkels,
directeur Winkels techniek

Wij hebben Rene gevraagd om ons te helpen met Leiderschap ontwikkeling binnen ons Management team. Daarbij heeft hij het OGSM model als middel geïntroduceerd. Ik heb Rene ervaren als een bekwame coach en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Hij weet een mooi evenwicht te vinden door zich op de achtergrond, aan de zijkant als toeschouwer te positioneren, maar weet ook uitstekend naar voren te treden met scherpe en zorgvuldige opmerkingen die er toe doen.


Ap Dieker,
Hoofd Capaciteitsmanagement Kliniek Rijnstate / Hoofd Flexpool Select/ Hoofd Opname en POS bij Rijnstate

René is een ervaren coach / teambegeleider en inspirator. Hij weet kennis vanuit theorie en praktijk goed bij elkaar te brengen en de medewerkers op elk niveau ook te prikkelen om tot actie te komen. Heeft duidelijke visie en weet dat ook goed neer te zetten. Heeft een praktische werkhouding wat maakt dat het goed met hem samenwerken en optrekken is om een mooi team resultaat neer te zetten.


Kees Barendsen,
directeur Alwara

René is bovenal zichzelf: what you see is what you get. En je krijgt veel. René combineert rust en wijsheid met een hele nuchtere en praktische benadering. Hij is scherp, zonder scherp van de tong te zijn; hij is zorgvuldig maar niet slap. Nee, bij René "no escape". Hij legt de vinger op de gevoelige plek en maakt zaken constructief. René is inmiddels een vaste partner die zowel individuele als groepen collega's naar volle tevredenheid begeleidt.


Esther Reinds,

HR manager Rabobank

René is een man met visie en begeleidt discussies op een constructieve wijze door zich te richten op de hoofdlijnen, zowel op medewerkers- als op managementniveau. René weet ook op een natuurlijke wijze een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren waardoor hij een optimaal resultaat weet neer te zetten. "What you see is what you get!" René heeft binnen onze organisatie zijn kwaliteiten als trainer ingezet om medewerkers die boventallig zijn te coachen en in hun kracht te zetten als voorbereiding op een loopbaantraject. René weet te spiegelen en de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast heeft hij leidinggevenden succesvol getraind in het voeren van slechtnieuwsgesprekken. René is trainer, coach en adviseur in hart en nieren en weet dit succesvol in te zetten en uit te dragen.


Ruud van der Kolk,
OpleiderRabobankgroep

Ik heb Rene een paar maanden als coach gehad en kan hem van harte aanbevelen. Hij is analytisch sterk en beweegt je tot de juiste confrontaties met jezelf. Wat me inspireert in Rene is zijn enorme authenticiteit en kracht. Daarmee heb ik flinke stappen gemaakt en veel gewonnen.


Peter van Harten,
HRM | Gezondheidszorg

I've had the great honour of travelling to Sweden with Rene for a Leadership Program. He was one of two trainer/coaches and during this five day trip i've experienced the qualities Rene brings as a trainer/coach. He's a focused, well prepared, confronting and personable professional who's goal is to get the best out of people by confronting them with the gap between their daily routines and their true values. I would recommend Rene as a coach to friends and colleques, he really adds value!


Joris Schmidt,
Eigenaar, consultant Circu.Plast

Ik heb René leren kennen als een zeer bekwame coach op het gebied van leiderschap, strategie en persoonlijke effectiviteit (timemanagement). René heeft mij ondersteund en gecoacht bij de invulling van mijn rol als manager/directielid bij Sepawand. René heeft een heldere kijk op de materie en wist dit goed aan te laten sluiten op mijn persoonlijkheid.


Noortje van Herpen,
Loopbaancoach | Psycholoog NIP

Tijdens de bijzondere training Leiderschap Als Bron in Zweden heb ik René leren kennen als een trainer/coach maar bovenal als mens die anderen feilloos weet te raken. Hij is respectvol, trouw aan zichzelf en anderen en straalt van nature een enorme rust uit. Na Zweden heb ik hem ook op professioneel gebied beter leren kennen. Ik ervaar onze samenwerking bij het ontwikkelen van het Leiderschap Ontwikkel Traject als prettig, gelijkwaardig en inspirerend en zie ernaar uit om dit verder uit te bouwen!