'Can you see the hidden tiger?'

Door anders te leren kijken, zul je de dingen anders zien

De David van Michelangelo.
Toen Michelangelo, de beroemde kunstenaar uit het Italië van de Renaissance, zijn David had voltooid, vroegen mensen hoe hij van een blok klei zo'n prachtige gedaante had kunnen maken.
Michelangelo zei daarop: "De David zat er al die tijd al in, ik hoefde slechts het overtollige materiaal maar te verwijderen".
Zo geef ik ook vorm aan coaching. Alles wat iemand nodig heeft is al aanwezig. Het gaat er alleen om dat wat overbodig is en belemmerend werkt te verwijderen. Daarover gaat de coaching: het aanwezige potentieel aan de oppervlakte brengen.

Werkwijze.
In een uitgebreide intake brengen we het einddoel in kaart. Welk verlangen streef je na. Dat wordt de route van de coaching. Alles wat dat verlangen in de weg staat transformeren we van belemmering naar kans. Of we lossen het op, zodat het niet meer in de weg staat.

Het coachingtraject.
Een gemiddeld coachingtraject bestaat uit circa 9 gesprekken van anderhalf uur. Tussendoor zijn er opdrachten om aan te werken. En natuurlijk evalueren we tussendoor om op koers te blijven. Intake en evaluatie maken onderdeel uit van de 9 gesprekken.  Aan de hand van de evaluaties kunnen we bepalen of er meer of minder gesprekken nodig zijn.

Tarief: Het standaardtarief is € 150,- per uur, exclusief BTW.
Voor particuliere klanten kan in overleg een aangepast traject en tarief worden afgesproken. 

Strippenkaart coaching

Wil je geen vastomlijnd coachingstraject waarin de coach het tempo bepaalt, maar heb je gewoon af en toe behoefte om te sparren over jouw leiderschapsrol?
Dan is de strippenkaart leiderschapscoaching wellicht een goede optie voor jou?

Of het nu gaat om jouw rol als directeur van een bedrijf, manager van een afdeling of teamcoach van een team, altijd komt het succes voort uit jouw rol als leider. Vaak zit het mee, soms zit het tegen. En dan wil je misschien wel eens jouw verhaal delen met een deskundige, die onafhankelijk met jou naar jouw situatie of probleem kan kijken.

Gewoon, op die momenten dat jij denkt: nu wil ik wel eens even sparren. Over veranderingen in  jouw bedrijf, de bedrijfscultuur, knelpunten met medewerkers of in jouw managementteam. Kortom, alles waarbij je als leider soms wat feedback kunt gebruiken.
Even jouw verhaal tegen iemand aanhouden. Op jouw tijd, jouw moment.

Dat kan via de strippenkaart leiderschapscoaching. Je bepaalt zelf hoe vaak, hoe veel.

De strippenkaart kan óók gebruikt worden door/voor meerdere personen van een bedrijf!
In een (MKB) bedrijf of een managementteam hebben soms meerdere mensen wel de wens om eens te reflecteren met een ervaren coach. Zonder een maandenlang traject aan te gaan. Misschien éénmalig, misschien af en toe. Daarom kun je als bedrijf ook een strippenkaart abonnement afsluiten, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van de beschikbare uren en je als bedrijf een korting krijgt op het totaalbedrag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je maakt een keuze in het aantal uren dat je per jaar beschikbaar wilt hebben:

5 uren = € 750,-
10 uren = € 1.350,-  ( je betaalt slechts 9 uren   )
15 uren = € 1.950,-  ( je betaalt slechts 13 uren )
20 uren = € 2.550,-  ( je betaalt slechts 17 uren )

(Betaling is vooraf, bij aanmelding. Tarieven zijn exclusief BTW) 

Je wordt dan direct gebeld om een afspraak voor jouw eerste gesprek te maken. Daarna kies je zelf wanneer je weer behoefte aan een gesprek hebt.