Persoonlijke drijfveren


Online individuele coaching

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Ontdek jouw drijfveren.

Ieder mens heeft drijfveren. Je drijfveren bepalen waarvoor je warm loopt en waarvoor niet. Of: waar krijg je energie van en waardoor verlies je energie?

Het is bijzonder effectief om te weten wat jouw persoonlijke drijfveren zijn. Door deze goed te kennen krijg je inzicht in bovenstaande vragen. Soms weet je wel dat dingen niet zo goed gaan, in je leven of werk, maar niet waarom. Je energie lekt weg, je plezier ook en je hebt niet het gevoel dat je effectief bent. Dan kan het zo maar zijn dat je drijfveren niet goed worden aangesproken.

Anderzijds, heb je ook momenten waar alles voor de wind lijkt te gaan. Je bent super effectief, hebt plezier en krijgt energie van wat je doet. Waarschijnlijk ben je dan bezig met het vervullen van jouw drijfveren.

Om meer energie en plezier te krijgen in wat je doet en minder energie te verliezen, is het dus goed om je persoonlijke drijfveren te kennen en je focus daar naartoe te brengen.

We leggen de verbanden tussen jouw specifieke coachvraag en jouw persoonlijke drijfveren. Hoe los je jouw "probleem" op door beter inzicht in die drijfveren? Het antwoord daarop is het resultaat van dit coachingstraject.

Buttons drijfverenanalyse.

Het traject start met de BUTTONS drijfverenanalyse. Dit is een onlinetest die je voorafgaande aan de gesprekken maakt. Hieruit volgt een rapport waarin jouw primaire en secundaire drijfveren zijn uitgewerkt. Met dit rapport als onderlegger gaan we in drie gesprekken jouw persoonlijke coachvraag onder de loep nemen.

Tussen de gesprekken krijg je opdrachten om aan te werken.

Na de 3 coachgesprekken heb jij een duidelijk beeld van jouw persoonlijke drijfveren, hun relatie met jouw coachvraag en ben je in staat jouw leven en werk beter in lijn met jouw drijfveren te brengen.

Op verzoek kan het coachtraject worden verlengd. Daar kunnen na het 3e gesprek afspraken over gemaakt worden.

BUTTONS is een product van My-buttons.com

René Jager is certified Buttons professional

Resultaten

  • Inzicht in jouw persoonlijke drijfveren
  • Inzicht in relatie van jouw coachvraag en jouw drijfveren
  • Inzicht waarvan je energie krijgt of verliest
  • Je komt dichter bij jezelf
  • ...

€ 550,00

exclusief BTW.

Inbegrepen is de online test +

3 coachgesprekken.

Aanmelden.

Stuur mij jouw gegevens via de knop Mail me! hieronder. Ik neem dan contact met je op om jouw specifieke coachvraag te bespreken en af te stemmen.